Regisztráció

Részvételi díj

A konferencia részvételi díja 40.000 forint+ ÁFA.  A részvételi díj nettó 10.000 forint értékben közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Kedvezmények

Korai regisztrációs kedvezmény
Szeptember 5-ig történő jelentkezés esetén a részvételi díjból 25% kedvezményt biztosítunk, így 30.000 forint + ÁFA áron lehet jelentkezni a konferenciára.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha  egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő árából.  A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést.

Egyéb feltételek

A jelentkezés lemondása 2011. szeptember 5-ig díjtalanul, szeptember 30-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog átruházható. A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza. A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze.

Az online regisztráció lezárult. Kérjük, hogy a részvétellel és számlázással kapcsolatos kérdésekkel keresse közvetlenül a konferenciairodát:

Kovács Anita, telefon: 30-518-6093, e-mail: konferencia@opensourcebi.hu

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.